tiistai 26. heinäkuuta 2016

Marttyyreita moneen junaan...


Islam sai tänään taas kaksi uutta marttyyria. Ranskan poliisi teurasti kaksi Jihadin soturia, jotka iskivät uskottomien kuvainpalvojien kirkkoon kesken näiden iljettävien palvontamenojen. Allahu akbar! 

***

Myös kristinusko sai marttyyrin. Normandialaisen Saint-Étiennen (= Pyhä Stefanos, so. ensimmäinen kristitty marttyyri!) seurakunnan kappalainen Abbé Jacques Hamel, 84, kuoli tässä iskussa. Hänen kurkkunsa leikattiin auki Lähi-idän assasiinien parhaiden perinteiden mukaan. Komea kuolema sinänsä, sillä se tapahtui kesken pyhän messun, vaikka tämän tosiasian likimainkaan kaikkia ulottuvuuksia vain ani harva tämänkään blogitekstin lukijoista ymmärtänee. Isä Hamelista tuli yhtä kaikki jälleen uusi nimi maailman vainotuimman uskontokunnan alati kasvavaan marttyyrien listaan, joka tietysti meidän päivinämme painottuu vahvasti islamilaisen Lähi-idän ja jossain määrin myös (islamilaisen) Afrikan suuntaan. Mutta Euroopan kristittyjen turvallisuudentunne on illusorista ja se tulee jatkossa järkkymään entisestään sitä mukaa kun Eurooppa islamilaistuu. Suomi ei ole poikkeus.

Niin, kuten alussa mainitsin, myös islam sai marttyyrinsa. Kyllä, kyllä, uskokaa pois vain, näiden kahden assasiinin ympärillä leijuu ilman muuta marttyyriuden sädekehä sanokoot poliittisesti korrektit imaamit tai jaakkohämeenanttilat mitä sanovat. Islamilainen käsitys marttyyriudesta näet poikkeaa jokseenkin jyrkästi meikäläisestä traditiosta; itsemurhaiskuissa kuolleiden jihadistien status marttyyrina hyväksytään umman keskuudessa huomattavasti yleisemmin kuin lännen suvaitsevaiset oikeinajattelijat olisivat valmiita uskomaan.

Niiden onnettomien länsimaisten myötäjuoksijoiden ja hyödyllisten idioottien, jotka odottavat ”islamin uskonpuhdistusta” kuin kuuta nousevaa, olisi syytä vihdoinkin ymmärtää, että islamin uskonpuhdistus on jo tapahtunut: salafistit eli islamin historian kolmen ensimmäisen sukupolven esikuviin nojautuvat muslimit ovat uskonnollisia reformaattoreita par excellence. He ovat todella tuoneet islamin uskon sen alkuperäisille juurilleen ja harjoittavat siten kuin sitä vuosisatoja sitten harjoitettiin. Abbé Hamelin murhaajista ainakin toinen on tunnistettu ranskalaisen salafistimoskeijan ahkeraksi vieraaksi. (Mielenkiintoinen yksityiskohta on se, että hän on ilmeisesti ollut viranomaisten elektronisessa seurannassa jo jonkin aikaa…)

Suomessakin salafisteja on satoja. Joku Teuvo Hakkarainen saattaa olla pikkuisen hölmö vaatiessaan kaikkien muslimien karkottamista maasta, sillä sahurinkin pitäisi ymmärtää, että se on juridisesti täysin mahdoton toimenpide. Mutta salafismin tapauksessa tilanne on jo kokonaan toinen - tai ainakin sen pitäisi kaiken järjen ja kohtuuden mukaan olla sitä. Ranskassa salafistimoskeijoiden ratsaamista ja niissä mesoavien vihasaarnaajien vangitsemista tai karkottamista on vaadittu vuosikaudet, mutta mitään kunnollista ei ole saatu aikaan. Jää nähtäväksi, muuttaako tämänpäiväinen murhateko mitään. Kaiken todennäköisyyden mukaan se ei muuta mitään. Tämä ei vielä ole tarpeeksi pahaa, yksi surkea, ikäloppu pappihan siinä vain kuoli...

Isä Jacques Hamel - Requiescat in Pace!
       

2 kommenttia:

 1. Muslimien miljardipäinen enemmistö on pelottavan hiljaa, ja uskontaistelijat elävät melko rauhassa heimolaistensa joukossa. Tähänastiset tapahtumat ovat arveluni mukaan vasta alkua, ja jossain vaiheessa eurooppalaiset kyllä lopulta heräävät. Iso rähinä taitaa olla edessä, kolmas maailmansota. En oikein kykene näkemään ulospääsyä tästä kierteestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Muslimien miljardipäinen enemmistö on pelottavan hiljaa [--]."

   No, mitäs aihetta tässä nyt olisi elämöintiin, eihän Profeetasta ole vähään aikaan piirretty ilkeitä pilakuvia eikä islamin kunniaa muutenkaan loukattu...

   Poista